Artisti

“Muzica  da suflet universului, farmec tineretii, viata si veselie tuturor lucrurilor.”

Anastasia Events va pune la dispozitie muzicieni de exceptie condusi de maestrul Lolica Nicolae ce pot interpreta melodiile dumneavoastra preferate din toate colturile lumii !!

Maestrul Lolica Nicolae

Invitat special in cadrul concertului lui Stefan Banica Jr.

Avem onoarea de a va prezenta unul dintre cei mai buni artisti ai Romaniei, un muzicant complex ce poate canta orice gen muzical fie Jazz, Muzica Clasica, Folclor Romanesc sau international, Caffe Concert, Rock and Roll si multe altele.

Maestrul Lolica Nicolae si formatia sa au sustinut numeroase concerte atat in tara cat si in strainatate. Muzica lor s-a auzit pe cele mai mari scene ale lumii; America, Japonia, Canada, Australia, Franta, Olanda, Germania fiind doar cateva dintre tarile unde acesti mari artisti ai Romaniei au fost invitati sa concerteze.

Un artist cu o experienta vasta ce poate creea atmosfera necesara a fiecarui eveniment de succes!

Alexandra Craescu

Eurovision 2017, Vocea Romaniei

Anastasia Events va prezinta una dintre cele mai bune voci ale Romaniei – Alexadra Craescu –

Pe langa studiile muzicale, Liceul de Arta “George Apostu din Bacau” si Facultatea de Muzica “Spiru Haret” din Bucuresti), artista a ajuns in etape finale, la Megastar si Vocea Romaniei.

In plus, tanara artista a jucat in musicalul “Rebecca” de Sylvester Levay, la Teatrul National de Opereta “Ion Dacian”, dar si rolul Julietei in musicalul “Romeo si Julieta”, de Gerard Presgurvic

Alexandra avand un background muzical impresionant, a colaborat, de-a lungul timpului, cu Stefan Banica, Directia 5, Vama, Vineri 13, Mihai Margineanu, Marius Nedelcu (ex Ackent), atat pe partea de compozitie, cat si in calitate de interpreta. Alaturi de Stefan Banica a sustinut numeroase concerte in toata tara, ca membra a grupului “The 50’s”.

CONTACT

Str. Ciochina, nr.16, Sector 4, Bucuresti
0768 535 389