fbpx

ACASA

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Porumbei nunta

Porumbei de inchiriat pentru nunta

Porumbei nunta

Porumbeii sunt simboluri universale ale dragostei și loialității.

Porumbei pentru nunta

 Din timpuri străvechi aceștia au fost considerați mesageri divini și în multe culturi, se credea că porumbeii aduc fericire și bunăstare în viața oamenilor. 

În cadrul ceremoniilor de cununie, porumbeii sunt eliberați pentru a marca începutul unei noi etape în viața cuplului și pentru a simboliza puritatea și dragostea lor.

 

Există două tipuri principale de porumbei care sunt utilizați în cadrul ceremoniilor: porumbeii voltati și porumbeii voiajori.

 •  Porumbeii voltati sunt o rasă specială de porumbei, crescuți pentru abilitatea lor de a sta pe covorul rosu pentru sedinta foto si uneori pot executa si o serie de rotații rapide în aer. 

Acești porumbei sunt folosiți în cadrul ceremoniilor de cununie civilă datorită simbolismului lor. 

Roata pe care o fac în aer simbolizează mișcarea și schimbarea, iar faptul că își întorc capul în spate în timp ce se rotesc este interpretat ca un semn al privirii înspre trecut și înspre viitor. 

Astfel, porumbeii voltati reprezintă o călătorie în timp și în viața de cuplu.

 

 • Porumbeii voiajori sunt crescuți pentru abilitatea lor de a naviga pe distanțe mari și de a găsi drumul înapoi spre casa lor. Acest lucru îi face să fie considerați un simbol al loialității și al dragostei eternice. 

 

Porumbeii voiajori eliberați în cadrul ceremoniilor de cununie sunt adesea aleși pentru a simboliza călătoria și aventura pe care o încep împreună cei doi îndrăgostiți și pentru a marca începutul unei călătorii care va dura o viață întreagă.

 

Porumbeii pentru nunta, ceremonii in aer liber, cununii religioase, sunt folositi și pentru a marca puritatea și curățenia relației de cuplu.

Eliberarea porumbeilor poate fi interpretată ca o purificare a căii pe care îndrăgostiții o vor urma împreună și ca o semnificație a dorinței lor de a avea o relație curată și sinceră.

 

Porumbeii eliberați în cadrul ceremoniilor de cununie civilă sau religioasa pot fi, de asemenea, folosiți pentru a marca momentul în care cuplul își unește destinele și își ia angajamentul de a rămâne împreună pentru tot restul vieții. 

Acești porumbei reprezintă, astfel, un simbol al iubirii și al uniunii și pot fi un amintire frumoasă pentru cuplu

 

Seviciul de inchiriere porumbei este disponibil pentru evenimentele din Bucuresti si Ilfov

Porumbei pentru nunta

Pachet Mini
500 Lei
 • 10 porumbei Voltati
 • 4 porumbei Voiajori
 • Covor Rosu

Porumbei pentru nunta

Pachet Standard
650 Lei
 • 10 porumbei Voltati
 • 14 porumbei Voiajori
 • Covor Rosu
Popular

Porumbei pentru nunta

Pachet Extra
800 Lei
 • 10 porumbei Voltati
 • 20 porumbei Voiajori
 • La alegere Covor Rosu, Alb sau Mov
VIP
Alte servicii Anastasia Events