Nunta de la A la Z

Totul pentru un eveniment de poveste !

De acum nu trebuie sa mai pierzi timp si bani sa treci prin stresul organizarii unui eveniment si sa nu ai garantia ca totul o sa iasa asa cum iti doresti. Nu iti face griji Echipa noastra se va ocupa de totul pentru tine si iti organizam nunta pana in cel mai mic detaliu.

Stim si intelegem cat de important si complicat este ca totul sa iasa perfect in ziua nuntii.

Pentru a avea un control asupra personalului, furnizorilor si colaboratorilor in ziua nuntii atunci ai nevoie cu siguranta de un Wedding Planner. Este imposibil atat fizic cat si psihic sa fi in toate locurile in acelasi timp sa verifici daca toate detaliile sunt puse la punct asa cum iti doreai tu si sa te mai bucuri si de o zi atat de speciala.

Un avantaj foarte mare pe care il avem ca si companie este ca suntem si furnizori de servicii pentru evenimente si nu suntem nevoiti sa colaboram cu foarte multi furnizori externi, motiv pentru care detinem totul sub control si ne este mai usor sa ne asiguram ca evenimentul tau va fi unul de poveste.

Organizam evenimente unice, personalizate in functie de cerintele si asteptarile viitorilor miri.

 

In functie de viziunea voastra asupra evenimentului va ajutam si in privinta locatiilor ce se preteaza cerintelor dumneavoastra.

Nu trebuie sa va deplasati sa vizionati 50 de locatii sa va pierdeti timpul degeaba, ne ocupam noi si de acest aspect.

Deoarece compania noastra se ocupa si cu aranjamente florale pentru evenimente, candy bar, decoruri pentru cununii, hostess, lumini, artisti, cabine foto, focuri de artificii si multe altele am avut ocazia sa montam si sa participam la foarte multe evenimente in toate saloanele din Bucuresti.

Deoarece am participat la atatea evenimente ne-a dat ocazia sa vedem si sa evaluam calitatea serviciilor, a personalului, meniului, respectul pentru client oferite de saloanele de evenimente. In cele mai multe cazuri serviciile oferite sunt o calitate foarte slaba si chiar nu merita sa pierdeti timpul sa vedeti niste locatii ce nu ofera un serviciu de calitate.

Deoarece nici un eveniment nu este prea complicat pentru noi sau irealizabil va initam la o intalnire cu echipa noastra.

Stabileste acum o intalnire cu echipa noastra !